Promotie

De manier om voor een Buurtvereniging zijn activiteiten en zaken waarvoor zij zich inzetten kenbaar te maken, is om overal promotie te maken. Buurtvereniging Hulst-Skandia doet dit op verschillende manieren en op verschillende momenten.

Via Flyers

Promotie

Elk kwartaal komt er een flyer uit, met daarop onze activiteiten. De kleurige flyers zijn goed herkenbaar en worden bij maar liefst 1750 adressen gegooid. We proberen de flyer tijdig te gooien, zodat iedereen een overzicht heeft van de activiteiten voor het komende kwartaal. De flyers worden gegooid door enkele kinderen, die daarvoor een kleine vergoeding krijgen.

De flyers vallen eind maart, juni, september en december bij u in de bus. 

Maandelijkse nieuwsbrief via mail

Elke maand versturen we vanuit de website een nieuwsbrief naar de leden die zich geregistreerd hebben op de website. In deze nieuwsbrief staan de activiteiten en eventueel een link naar het artikel op de website. De nieuwsbrief wordt rond de 1e van de maand verstuurd.

Sociale media

Naast de website is de vereniging ook te vinden op Facebook, Twitter, Instagram en Nextdoor. Hier posten we regelmatig nieuws, links naar onze website en foto’s van onze activiteiten. Volg onderstaande links om bij onze pagina’s uit te komen.

Aankondigingsborden

De vereniging heeft ook twee aankondigingsborden, waar de posters en flyers in worden gehangen. Verenigingen of andere belangstellenden kunnen ons vragen of zij ook (tijdelijk) hun flyer daarin mogen ophangen. De borden staan op de Ganseboom in de wijk Hulst en bij de AH op de Eindhovenseweg.

Posters

Voor sommige activiteiten maken we een aparte poster. Dit doen we in ieder geval voor Hooipop en Halloween. Omdat dit onze grotere activiteiten zijn, willen we hier extra aandacht voor vragen. De posters komen te hangen bij verschillende winkels, op scholen en in de bibliotheek.

Digitale aankondigingsborden gemeente

Voor de speciale activiteiten wordt ook gebruik gemaakt van de digitale aankondigingsborden van de gemeente. Deze staan bij alle toegangswegen van Geldrop en Mierlo. 

Deel deze pagina: