Samen eten

Als je samen eet, dan verbindt dat mensen. En dat is precies wat we met deze activiteit willen. Samen gezellig eten en daarmee elkaar wat beter leren kennen.

Elke eerste zaterdag van de maand zal een vast team van vrijwilligers een heerlijk 3-gangen maaltijd voorbereiden. Compleet met een glaasje wijn, zorgen zij ervoor dat u met een volle maag naar huis zal gaan. Het goede gesprek aan tafel, zorgt voor een gevoede geest.

We hebben plaats voor maximaal 20 gasten en we werken op basis van voorinschrijving. Dus heb je zin om eens lekker verwent te worden, in combinatie met een hele hoop aan gezelligheid, dan geef je op. Dit kan via: leukezaken@bvhsgeldrop.nl. Graag uiterlijk 2 dagen van te voren i.v.m. inkopen.

Impressie

Locatie

De maaltijd wordt geserveerd in het Buurthuis. Het Buurthuis bevindt zich in de aula van de Dommeldalschool (Beneden Beekloop 93). De ingang is helemaal aan het einde van de straat links. Even doorlopen tot het eind en door de grote poort. Kijk op de agenda voor de exacte data. BVH-S leden betalen 6 euro  niet leden betalen 8 euro voor een maaltijd.

Deel deze pagina: