Kinderdisco

Doe je disco-outfit en je mooiste dansschoenen aan en kom een keer naar de Kinderdisco ! De vloer is lava, De DJ draait verzoekplaatjes en in de bar koop je allerlei lekkers voor slechts 50 eurocent of een BVH-S munt. De kinderdisco is de plek om even lekker uit je dak te gaan: dansen, zingen, lachen of gewoon kletsen met kinderen uit de buurt of van je school.

Met heel veel plezier organiseren wij 6x per jaar in het buurthuis van de BVH-S de kinderdisco van 19.30 uur tot 21.30 uur. De disco is toegankelijk voor kinderen van groep 5 t/m groep 8 die wonen in de wijk Hulst/Skandia of op Nutsschool Beneden Beekloop/Dalton Kindcentrum Dommeldal zitten. Als je lid bent van de BVH-S is de disco gratis. Is dit niet het geval vragen wij €2,- entree.

Data voor de disco kunt u vinden op de flyer van de BVH-S en onder het kopje ‘Agenda’ op www.bvhsgeldrop.nl

We zullen de disco op verschillende manieren promoten zodat het thema van de avond bekend is en kinderen, als ze willen, geheel in stijl op de avond kunnen verschijnen.

Wij als team doen er alles aan om er in een veilige en vertrouwde omgeving een geslaagde avond te maken. Er is een DJ, er worden spelletjes gespeeld en er zijn consumpties voor €0,50 of 1 BVH-S muntje per stuk.

Vanuit uw kant vragen wij om de huisregels te lezen en door te nemen met uw kind. Zo zijn we allemaal op de hoogte en kunnen we er een topavond van maken.

Wanneer uw kind voor de eerste keer komt of wanneer uw gegevens wijzigen vragen wij u om de gevraagde gegevens onderaan deze infobrief in te vullen. Op deze manier hebben wij altijd de juiste gegevens ter beschikking en houden wij ons gegevens bestand up to date. Hierbij zijn de ouders verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste gegevens.

Wij hebben heel veel zin en verwelkomen de kinderen graag op de volgende disco-avond.

Susan, Ruud, Jill, Martijn, Linda, Frank, Suzi, Remko, Monique, Miriam, Reinout en Yvonne

Het kinderdisco team.

PS: De kinderdisco draait volledig op vrijwilligers. Om de kinderdisco te blijven organiseren kunnen we zeer zeker vrijwilligers gebruiken!

Infobrief kinderdisco:

Huisregels kinderdisco:

Google maps locatie:

Deel deze pagina: