Dart & kaartavond

Deze avond is speciaal voor volwassenen om gezellig een avond door te brengen met je buurtgenoten. Ook niet darters zijn welkom.

Darten

Voor de mensen die wel willen darten worden er koppels gemaakt van 2 personen door middel van een lootjes systeem. Mensen met hetzelfde lootje zijn een koppel voor die avond. Er spelen iedere keer 2 koppels tegen elkaar.

We spelen meestal het spel Tactics. De bedoeling is om ieder cijfer op het dartbord van 10 t/m 20 plus de bull, 3 keer te raken. Wie dit als eerste lukt is de winnaar van dat potje. Alle koppels spelen een keer tegen elkaar.

Dart toernooi

Eenmaal per jaar organiseren we een Dart toernooi. Na een heel jaar oefenen is het tijd om het een keer voor een echte prijs te spelen. Deelname is voor BVH-S leden gratis en voor niet leden 2 euro.

Ook tijdens deze avond spelen we in teams tactics en bij voldoende deelnemers spelen we ook 501. We hebben wisselbekers voor de winnaars en voor de overige deelnemers een bewijs dat ze hebben meegespeeld. 

Locatie

Bij de bar is fris en bier te verkrijgen tegen een kleine vergoeding. De dart- en kaartavond vind meestal op de eerste vrijdag van de maand plaats van 20:00 u. t/m 0.00 u. in de aula van de Dommeldalschool (Beneden Beekloop 93, klik-hier). Kijk op de agenda voor de exacte data. BVH-S leden hebben gratis toegang, niet leden die mee willen darten betalen 2 euro.

We hebben een paar extra, maar vergeet niet je…

Deel deze pagina: