Hooipop Bands 2023

Bekijk hier de volledige line up voor Hooipop 2023.

Centrum voor Pop & Jazz

13.30 – 14.30 uur

Hooipop 2023 wordt geopend door twee beginnende bands in samenwerking Centrum voor Pop & Jazz in Eindhoven. Iedere muzikant is ergens een keer begonnen. Wie weet groeien deze muzikanten uit tot bands van wereldformaat!

The Blues Chiefs

14.50 – 15.50 uur

Dit is echte rock uit de jaren 70 en 80. Ze spelen met z’n drieën maar klinken als zes man op het podium. Blues Chiefs speelt met overtuiging hun eigen interpretatie van klassiekers. Met de krachtige stem van Danilo, de dreunende bas van Tim en donderende slagwerk van Sami ben je weer terug in de tijd dat gitaren en Power Trio’s het podium domineerden.

Good Times

16.10 – 17.10 uur

Als Good Times speelt, is er maar 1 plek waar je wilt zijn: de dansvloer. Het is moeilijk blijven stil zitten als de frontdames Esther en Chantal losgaan. Beleef weer de dansvloer van de jaren 80 en een uur is  voor je het weet zo voorbij.

Quinfusion

17:30 – 18:30 uur

Door de Fusion van diverse stijlen hoor je het ene moment The Doors en het andere moment Latin Rock. Quinfusion speelt met passie en dat hoor je.

Quinfusion bestaat uit vijf zeer ervaren muzikanten die uitsluitend eigen composities spelen. Hun nummers zijn zeer gevarieerd met progressieve rock als basis.

BRANDtastic

18.50 – 19.50 uur

Met negen muzikanten is BRANDtastic letterlijk een band van formaat. Met hun blazerssectie, wilde gitaren en perfecte samenzang van de frontlady’s hoor je waarom zij wereldberoemd zijn in Helmond en omgeving.

BRANDtastic speelt nummers uit de 70’s tot nu en haalt daar de pareltjes uit waarvan het publiek geniet, mee meezingt en op beweegt. Artiesten als The Doobie Brothers, The Jacksons, Train maar ook Josh Stone, Volbeat en Son Mieux staan op de setlist.

STONEWALL

20.10 – 21.10 uur

Deze rockband uit Eindhoven speelt klassiekers zoals AC/DC, Black Sabbath, Guns ’n Roses met een eigen creatieve invulling. Met de drive en power van leadzangeres Karin is iedere optreden een muzikale ervaring.

Multiple Choice

21.30 – 22.30 uur

Hooipop 2023 wordt afgesloten door de 4-mans formatie Multiple Choice.

Al decennia lang weten deze ervaren muzikanten de dansvloer met sfeer te vullen. Er is geen zaal in Brabant noemen waar zij niet gespeeld hebben. Het is altijd een superavond met Arthur, Lowie, Carl en Carlo.

Hooipop 2023

Line up

Nieuwsgierig naar de bands?
Hier volgt een overzicht van de bands en de tijden dat ze spelen.

Alle tijden onder voorbehoud!

Deel dit bericht