Nieuw stoelengym

Poster stoelengym met Hans Bakkers (poster verzorgt door Jacey)

Op donderdag 4 april wil we beginnen met een beweegactiviteit voor mensen, die graag een uurtje willen bewegen, maar ook houden van gezelligheid. Hans Bakkers verzorgt de stoelengym en heeft ervaring met deze activiteit.

De gym vindt plaats op of bij een stoel en bestaat uit een warming-up, oefeningen voor alle spieren, een spel en afsluitend ontspannende yoga. Iedereen kan meedoen. Dit alles met een leuk, begeleidend muziekje.

Daarna is er tijd voor een kopje koffie of thee. Deelname aan de gym is gratis. Koffie en thee kosten €0,50.

U kunt zich opgeven via het emailadres: leukezaken@bvhsgeldrop.nl of kom donderdag 4 april kennismaken met deze leuke activiteit.

Indien u na 4 april interesse heeft dan kunt u gewoon langskomen tijdens een van deze sessies en kijken/meedoen. Indien u met een grotere groep wilt aansluiten dan graag even in overleg omdat we moeten kijken welke accommodatie het beste werkt.

Deel dit bericht