Halloween

De grootste Halloween tocht van Geldrop!

De tocht wordt elk jaar rond 31 oktober georganiseerd door de Buurtvereniging Hulst-Skandia. Op deze website vind je alle informatie over de Halloween tocht, de geschiedenis, de agenda, foto’s van vorige jaren en onze sponsoren.

Bekijk hier de flyer van Halloween 2023.

De volgende Halloween Spokentocht is op 28 Oktober 2023!

De inschrijvingen zijn gestopt – HELAAS UITVERKOCHT: U kunt het nog op de avond proberen bij de start of er nog plaats is vrijgekomen. Het beste kun je dit iets voor 20:00 uur proberen, dan heb je de beste kans dat het nog lukt.

Wil je graag een uitdeeladres worden, een act in de wijk neerzetten of meehelpen met bijv. de opbouw? We kunnen je hulp goed gebruiken! dus, schrijf je dan hier in.

Daarnaast helpt onze vereniging mee aan de Horrornacht Mierlo en aan het Spookkasteel in Geldrop. Kijk alvast eens op de sites voor informatie:

Horrornacht Mierlo
Griezelig Geldrop-Mierlo

Spelregels Halloween

Beste deelnemers aan de BVH-S Halloweentocht,

Om alles zo goed en snel mogelijk te laten verlopen tijdens de tocht hebben we wat spelregels. Het wordt namelijk erg druk. Verder is deelname op eigen risico. Eventuele (letsel)schade of diefstal van eigendommen is voor eigen rekening. Er is altijd een EHBO’er aanwezig op het centrale veld.

  • Reserveren kan alleen via de website. Tijdens het reserveren dient er meteen betaalt te worden.
  • Ouders of begeleiders kopen ook een kaartje. Je krijgt dan een consumptie en zo kunnen wij voor iedereen de kosten laag houden.
  • We zouden we het heel prettig vinden als de mensen die meelopen met de tocht zich aanmelden in de tent. Daar krijg je de consumptiebonnen voor de deelnemers mee, deze zijn in te leveren bij Café de Muis. Gelieve de consumptiebonnen bij voorkeur al in de middag ophalen (van 14.00 tot 16.00 uur). Dat scheelt ‘s avonds tijd. We hebben zelf ook koffie, thee en limonade in de centrale tent klaarstaan.
  • We willen graag dat er niet gerookt en geen alcohol gedronken wordt tijdens de gehele tocht. Dit vanwege de veiligheid en het feit dat er jonge kinderen meelopen. Kijk ook uit tijdens het lopen. Veel kinderen lopen in verkleedspullen welke helaas snel in brand kunnen vliegen.
  • Geef van te voren aan bij het betreffende uitdeel adres of act als de kinderen het te spannend vinden. Zij houden hier rekening mee.
  • Houd rekening met elkaar en houd afstand tot de voorgaande groep.
  • Graag ontvangen we ook foto’s welke jullie zelf maken. Er loopt een fotograaf rond, maar die kan niet overal tegelijkertijd zijn.
  • Hier nogmaals het programma:

Middagprogramma:

Het middagprogramma start om 14:00 uur. We hebben een aantal vrijwilligers gevonden waarbij je je kunt laten schminken. Het middagprogramma eindigt om 16:00 uur. We gaan daarna snel alles klaarzetten voor het avondprogramma en zelf ook nog iets eten..

Spooktocht:

Tijdens de tocht zijn er op verschillende plekken acts en uitdeel adressen. De kinderen krijgen daar een snoepje. De tocht start om 18:30 uur en tot 20.45 laten we groepjes vertrekken. Wij vragen jullie om op het door jullie gereserveerde tijdsblok te komen. Dit om de doorstroming te verbeteren en niet iedereen onnodig lang te laten wachten. Volg de aanwijzingen van de vrijwilligers ten alle tijden op.

We hebben er heel veel zin in!!

groetjes,

Joanne en John

Deel deze pagina: