Wat is Hooipop nog meer …

Naast de optredende bands bestaat Hooipop uit nog meer onderdelen zoals de Rommelmarkt, Mini- Kermis en de Food-trucks. En nog veel meer.

Rommelmarkt

Op het terrein van Hooipop wordt een grote rommelmarkt gehouden met 100 plaatsen! Er zijn nog een aantal kramen beschikbaar voor maar € 15,00 per plek (4m bij 1m). Ook zijn er nog een aantal losse plekken beschikbaar. We willen graag dat je je opgeeft, zodat we een plekje kunnen reserveren. Reserveren kan in de Winkel.

Mini-Kermis

Naast het muzikale gedeelte en de rommelmarkt is er ook een mini-kermis met een draaimolen, luchtkussens, schatgraven, boogschieten en een klimwand (8m hoog!). Er is bij de muntverkoop een spellenkaart te koop voor 4 euro waardoor je van alle attracties gebruik kunt maken.

Food trucks

Op het terrein is volop eten en drinken verkrijgbaar met BVH-S muntjes bij de Food trucks. Zo hebben we een Bar en Kids Bar waar verschillende soorten consumpties kunnen worden gekocht. Zoals coca cola, chips, snoepzakken en een vers getapt biertje door een van onze vrijwilligers. Verder staat er een frietkraam, waar friet, diverse snacks en een broodje hamburger te verkrijgen zijn. Ook de pizzakraam is terug met versgebakken pizza’s uit de steenoven.

Klimwand

Als bijna vanouds een mooie klimwand voor diegenen die niet zo bang uitgevallen zijn. Wel onder deskundige begeleiding natuurlijk.

Boogschieten

Ook dit is een vaker terugkerende activiteit en we moedigen voor de helden aan die de zich kunnen scharen in de rij van Logolas, Hawkeye, Katniss, Oliver en robinhoods.

Kinderspelen

We kunnen het niet allemaal opnoemen maar we verwachten dat we wederom leuke spelen hebben zoals het schatgraven, springkussens, en stormbaan. Het is elk jaar even afwachten wat we hebben en we laten dit een verassing blijven.

Deel dit bericht